Book Now
+355692067729 / 692068315

*Transfers by taxi or minibus can be arranged upon request.

Beer Fest

BrauHaus

www.albionbrauhaus.al

ALBION BRAUHAUS CURRILLA  PRANE UNIVERSITETIT.

Shija me e re ne qytet.

Konsumoni birre lokale dhe produkte shqiptare te shendetshme!

Miresevini ne Albion Brauhaus  Bar Restorant Birrari ne Currilla   50 m nga deti Adriatik,100m nga Universiteti Aleksander Moisiu vetem 500 nga Muzeu Arkeologjik dhe 800m nga Amfiteatri Romak, 1km nga porti me i madh ne vend.

E vecanta jone eshte prodhimi i birres  me recete autentike gjermane, perberes cilesore dhe shume pasion dhe dashuri, guzhina mesdhetare dhe tradicionale me produktet te fresketa te detit dhe te stines nga  tregu lokal dhe produkte shqiptare.

 

Ne mirepresim rezervime per gezimet dhe festat e tuaja familjare min 10 persona

Rezervo tani ne Numrin 0692068315

Grupet turiste apo pasionante te birres qe vizitojne Tiranen Durresin dhe Shqiperine ndaloni tek ne vetem njehere dhe mastershefi dhe braumasteri yne do t ju habise!

Rate beer!  Ju lutem miresevini te testoni dhe vleresoni birren tone!

Info mbi produktin. Festival Beer e krijuar enkas per festivalin e birres te zhvilluar ne Durres ne Hotel Albion nga dt19-29 Gusht.Kjo birre ka nje recete sekrete te ekuilibruar perfekte te braumasterit tone. Birra ka nje nuance midis te kuqes dhe te artes ne nje ngjyre e arres se ndritshme. Ajo zihet ne metoden qe te nxirren ne pah aromat dhe perberesit si Organic Munich Malt,Pale Ale dhe Bohemian Pils. Ajo eshte kthyer ne nje etalon te standartit  europian. Permban nga 4-42,2% alkol.Familja Tusha prodhon mjeshterisht dhe ka nje tradite qe nga viti 1995 per prodhimin e birrave artizanale.

Weizen Beer ose Birra e Turbullt. Cilesia e kesaj birre me fermentim te larte eshte nje specialitet i mikrobirrarrise sone.Normalisht Weizen beer pergatitet me nje proces te shkurter fermentimi. Por ne kete rast eshte ruajtur tradita e vjeter me procesin e gjate te zjerjes. Birra ka nje shije karakteristike te shijes se nderthurrur te grurit dhe te maltos te tipit Pale Ale  Malt dhe majase se birres se tipi diamant aromave te lupos specifike. Pasioni ,novacioni dhe pervoja gjermane e kane bere te preferuar nga kliente vendas dhe te turiste te huaj .Birra permban 4-4,2% alkol.Konsumohet ne 6-8 grade celsius.

Miresevini  ne Festen  Birres ne Gusht ne ALBION BRAUHAUS CURRILLA

 Write a review 

What is Craft Beer?

Our  microbrewery happily embraced this trend and introduced special types of malt and hops .We work with lots of love and passion for our product. Craft beer is made by our  master brewer who have developed our brands and who use only the best ingredients and develop our recipe artisanally Craft beer is artisanally brewed beer, as opposed from international brewery corporations targeting mass markets.

We believe that the best results are born from the best possible ingredients. We insist on the highest quality and freshest ingredients for every beer we brew, with an eye toward the environment.

Floor Malted Bohemian Pilsner Malt P259

Floor Malted Bohemian Wheat Malt P337

Organic Munich Malt P315

Pale Ale Malt Q023

Selected Brewing ingredients

Analysis Diamond

Analysis Munich

Analysis Windsor

Brewery yeast is very  know rich source of nutrients including magnesium,selenium,potassium,biotin, B vitamins. 

Festival Beer

Weizen Beer