Book Now
+355692067729 / 692068315

*Transfers by taxi or minibus can be arranged upon request.

Beer Fest

Promo

Paketa weekend 2 nete dhe 3 nete ,
Oferta minigrupe 20 vete-50 vete
Paketa zbuloni Shqiperine
Perfshin akomodim mengjes, darke, wif+parking 
Darka ne AlbionBrauhaus  birrarri familje restorant.
Vizite ne Berat,Apolloni.Bylis,Muze Arkeologjik Durres, Tirane
Albion apartamentedhe garsoniere me qira
Paketa Qendro gjate ne nje dhome me guzhine.
Nga 15 tetor-30 maj
qendro 7 nete paguaj  140 euro
qendro 2 jave paguaj 250 euro
qendro 3 jave paguaj 320 euro
qendro nje muaj paguaj 350 euro.